maciek19900 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witajcie, wymieniłem w swojej e39 maglownice bez servotronica na magiel Z servotroniciem. Kiera kręci się dosyć mocno. Podłączyłem na krótko napięcie na magiel i zaczeła się kręcić lżej. Potrzebuję kogoś kto podłączy mi servotronic do mojego auta. Wiem, że potrzebny jest moduł GM High ( w każdej chwili go kupie) , ale dalej trzeba się wpiąć i pociągnać instalacje do ECU. Jest ktoś z okolic albo i z Wrocławia, żeby to podłączył w rozsądnych pieniądzach? Duzo roboty nie ma z tego co się już dowiadywałem. Aktywować funkcję servotronić i podlączyć się w piny ECU z sygnału z czujnika prędkośći do modułu. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ogarnę bez problemu ale kawałek drogi do mnie masz, jak nie znajdziesz nikogo na miejscu to zapraszam Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek19900 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) spokojnie, tyle moge podjechac bez problemu. A jakbyś taka robótkę wycenił ? czekam na priv jak cos. wesprze ktoś? co to jest a169/ i a6000? i po czym poznac czy mam wersje MSS52 z DME,IKE czy KOM? [ATTACH=CONFIG]38152[/ATTACH] dobra rozpracowane wszystko. dam znać niedlługo czy się udało zrobić. Edytowane 23 Listopada 2015 przez maciek19900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi