Gregoryffm Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Kupię zmieniarkę CD do E39. Jeśli ktoś coś ma, albo wie kto ma to pisać! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 mam pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Poki co wyjasniam z Tomkiem1989 kwestie tej zmieniary, wiec na ta chwile temat nadal aktualny - Jesli ktos ma to dajcie znac. Rowniez, jesli znacie kogos we Wroclawiu kto moglby zajrzec do tej, ktora mam aktualnie i naprawic - nie czyta plyt - to dajcie znac. Szukam kogos, gdyz sam nie mam czasu sie w to bawic. Bede wdzieczny za wszelkie wskazowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Na Kleczewskiej we Wrocławiu jest magik od naprawy audio robiłem u niego radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi