Enzo Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Pojawi się w styczniu 2006 w Detroit. Bezpośredni konkurent Porsche 911 Carrera Cabrio to długo oczekiwany wariant "Zetki" z M-Power. Słowem BMW Z4 M Roadster 3,2-litrowy silnik o mocy 343 KM wytwarza 365 Nm. Jeden koń pociągnie zaledwie 4,1 kg auta, a to pozwala na osiągnięcie setki w pięć sekund. Pięć sekund potrzebuje też, by na czwórce rozpędzić auto z 60 do 100 km/h. Prędkość maksymalna - wiadomo - 250 km/h. Z4 M Roadster będzie naprawdę M. Auto wyposażono w wyczynowy mechanizm różnicowy (szperę), która ma zapewnić lepsze przenoszenie mocy z gum na asfalt i więcej frajdy z jazdy. Wzmocniono też układ hamulcowy, którego tarcze będą podczas w deszczu automatycznie osuszane. Wnętrze ponuroczarne, choć dla ekscentryków dwie faktury skóry. Czarne cyferblaty, białe cyfry, czerwone wskazówki. Obrotomierz w zależności od temperatury oleju bardziej żółknie lub czerwieni się. Z przodu nadwozia drobna zmiana - chłodnica zanurkowała w głąb maski. Z tyłu chromowane organy czterorurowe i dyfuzor. Nowe są też światła przeciwmgielne i bardzo ładne lampy tylne. Jak dla mnie zajbisty, wszytsko pasuje, bardzo sa fajne te tylnie klosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 :shock: :shock: :shock: tylko ta cena :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 dla mnie cudne jest wnętrze, bez zbednych udziwnień, szczególnie zegary mi sie podobają 8) a co mnie w tym aucie razi to cena :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 patrzę s przodu i mówię cud, patrze na wnętrz i mówię cud, ale patrze na tył i mówie kupa nie podoba mi sie tylnia część nadwozia, klapa dziwnie wyprofilowana i lampy przypominają te z matiza. Ale to kwestia gustu. I ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi