FOKS Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam czy ktoś moze mi powiedzieć lub wyslac jakiegoś linka dotyczącej fotorelacji ze zrobienia bh tak jak powinno byc to zrobione, kupilem krzyże i przyslony, zamontowałem je ale mam wrażenie ze nie ma takiego efektu szczególnie jeśli chodzi o długie z postojem jakby ten krzyż nie odbijal czarnego koloru na odblysniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOKS Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Sorry za spam ale nawet na Google jak cos jest, to zdjecia juz wygasły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 chodzi o długie z postojem jakby ten krzyż nie odbijal czarnego koloru na odblysniku Raczej odbłyśnik nie odbija czarny kolor krzyża. U mnie to samo jest, regeneracja odbłyśników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi