Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tak się zastanawiam że może za rok kupiłbym sobie (żonce:) ) bmw cabrio do jeżdżenia po mieście. moja obecna bunia jest wspaniała na trasę ale w mieście czasem ciężko nią zaparkować , no i pali nie mało z uwagi na moją ciężką nogę. mówiąc krótko - boję się dawać moją bunie do jeżdżenia mojej żonce hehehe.... no i teraz się tak zastanawiam czy lepiej trójeczkę cabrio sprzed 93/94 roku czy po? podobają mi sie obie zależy mi na niskim koszcie utrzymania auta więc wielkie znaczenie ma dla mnie ewentualna awaryjność tych modeli, bo może lepiej wydać więcej na nowszy model i mieć spokojniejsza głowę niż ze starszą wozić się po warsztatach??? może być najsłabszy silnik 1,6 bo najmniej pali a i tak żonce wystarczy na miasto z nawiązką. jakieś ekstrawagancje jeśli chodzi o wyposażenie też nie są potrzebne - tniemy koszta co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie ma cabrio 1,6, chyba że Baur. Co do modelu to kwestia gustu i pieniędzy. Na 318 e30 warto mieć 14000, a na e36 23000. Do e36 więcej elementów blacharskich pasuje z coupe, do e30 tylko maska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 E30 chyba starsz model wiec teoretyczxnie bardziej zawodny ale e36 to juz nie jest taka konstrukcja i duzo slyszalem o awaryjnosci e36. Moje zdanie to e30 ale wiem ze ladna sztuke ciezko trafic.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi