Kowal929 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam pomoze ktos bo im wiecej czytam tym mniej wiem:evil:moj Touring ma zawias s226 sport suspensions settings jakie et bedzie dobre na przod i jakie na tyl?Chce tym autem normalnie jezdzic czasami w 5 osob i zeby nic nie tarlo. Na przod myslalem et 40 a na tyl et 35 czy odwrotnie bedzie lepiej?felgi 18 " kazda ma 8j opony 225 bede chcial zalozyc. Moze ktos cos podpowiedzic bo nie chce kupic dystansow i nic nie zrobic bo bedzie zle.:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A czy Ty wiesz co to jest ET? Najpierw załóż zakupione felgi bo z poprzednich tematów wynika że kupiłeś a później dopasuj dystanse...tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Felg nie mam jak założyć bo są 5 x 112 i muszę kupić adaptery dlatego pytam czy jak kupię adaptery 20 i 25 mm to będzie ok.bo felgi jeździły w Bmw 6 mają et 60 i dostałem adaptery 45 mm i wiem że mi to nie wejdzie dlatego zapytałem.dzisiaj założę tak jak dostałem z ciekawości tylko ile wystają za nadkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Skoro twierdzisz ze wystaja to kicha, no chyba ze wystaja odrobine to zrobisz naciąg. A Et to masz wypisane na felgach a nie jakie ty sobie zażyczysz jakie masz Et ?? Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Kowalowi chyba chodzi o to jaki dystans maksymalnie mu wejdzie. Mi z tyłu przy feldze 8,5j z oponą 225/40 przy et 50 i dystansem 15 mm było bez problemu. Et 20 raczej będzie tarło, tak przynajmniej było u mnie. Wydaje mi się że nie ma adapterów 20 i 25 mm. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Kowalowi chyba chodzi o to jaki dystans maksymalnie mu wejdzie. Mi z tyłu przy feldze 8,5j z oponą 225/40 przy et 50 i dystansem 15 mm było bez problemu. Et 20 raczej będzie tarło, tak przynajmniej było u mnie. Wydaje mi się że nie ma adapterów 20 i 25 mm. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Dzięki o to mi właśnie chodziło jakie et mi wejdzie żeby było ok. Adaptery już zamówiłem 20 i 25 mm są takie więc z przodu dam 20 a na tył 25 i będę miał tak samo jak ty bo moje felgi mają et 60.Mam nadzieję że wszystko będzie tak jak ma być dojdzie paczka i dam znać czy wszystko pasuje i pokaże jak wygląda na komplecie felg:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 No to czekamy na foto relacje Swoją drogą tak na marginesie, nie wiem czy taki temat jest ale mozna by zalozyc jeden i zeby kazdy wrzucil foto z opisem jaka felga, ile j szaroka, jakie et, ew jaki dystans ? Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) No to czekamy na foto relacje Swoją drogą tak na marginesie, nie wiem czy taki temat jest ale mozna by zalozyc jeden i zeby kazdy wrzucil foto z opisem jaka felga, ile j szaroka, jakie et, ew jaki dystans ? Tapnięte z Mojego NOTE 3 Aktualnie jestem w Holandii będę w poniedziałek:wink: Jeżeli adaptery już mi gościu wysłał to foto relacja będzie we wtorek lub środę po trasie trochę turasa się wymyje i fote jakas pstrykne na nowych letnich bucikach:)happy_bmw A co do tematu może i by się taki przydał zdjęcie auta i opis tak jak napisałeś. Edytowane 19 Marca 2016 przez Kowal929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi