inters2 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 posiadam bmw e30 316i i nie raz przy odpalaniu silnika pojawia sie krotki dzwiek z glosnikow i ciekawi mnie co on oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czy to przypadkiem nie jest dźwięk pojawiający się przy temperaturze zewnętrznej do. 3 stopni C, taki krótki gong... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inters2 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 no wlasnie ten dzwiek to taki krotki gong, ale czy napewno pojawiajacy sie tylko do 3 stopni C? Bo np w tvn turbo byl ostatnio program zakup kontrolowany i wlasnie w sportowym bmw tez pojawil sie taki gong przy odpalaniu silnika a bylo chyba troche wiecej niz 3 stopnie C :roll: [ Dodano: 8 Kwiecień 07, 22:56 ] ale w przypadku mojego bmw to chyba moze byc to ze do 3 stopni C temp. zewn. poniewaz pojawial sie on zazwyczaj gdy bylo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 No właśnie ten gong informuje, że jest zimno na dworze (ostatnio się o to pytałem kilku osób na spocie). U mnie (e30) po tym gongu miga znaczek "stopni C" na wyświetlaczu komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 moze nie ma wogole czujnika wtedy zawsze bedzie ten gong ;x bo mu wykrywa temp -30 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi