niebawem Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 jestem tu nowa.. i chyba na dodatek nie ma tu żadnych pań..postanowiłam się zarejestrować bo zamierzam NIEBAWEM stać sie szczęśliwą posiadaczką e-30..moje autko właśnie niebawem przyjedzie do mnie zza zachodniej granicy.. pewnie jak juz dojedzie to bedę miała mnóstwo pytań i wówczas do was przyjde po rade...:-)) pozdrawiam póki co:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witamy serdecznie :wink: i zapewne wszyscy pomoga PRAWDA?? :mrgreen: a zarejstrowane mamy jak sie nie myle jeszcze 2 użytkowniczki :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 witamy Panie serdecznie, na spotach również :roll: :roll: :oops: prosimy o uzupełnienie profilu, przynajmniej "skąd" :mrgreen: PS. a witamy się tu http://www.forum.maxbimmer.pl/viewtopic.php?t=1 :roll: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Oooo witam ,witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi