Xaime91 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Siemanko. Wybiera sie ktos wieczorem na 20.00 na magnolie na spota na zakończenie sezonu letniego ?? :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Rozpoczęcie sezonu na Magnolii jest od 17 a potem od 20 pod Milenijnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 A nie o 20.00 na magnolii ? Chyba cos pokrecilem heheAaa dobra zgadza sie do 20.00 na magnolii bo pod mila brak miejsca heh.... to o 20.00 pod MM ktos będzie ? bo kobite specjalnie do magnolii puszczam hahaTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Teraz nie na magnolie a na stadion eh... Ja będę pod milenijnym z kumplem, ale nie wiem czy wcześniej na stadion nie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ja generalnie zostawie około 19.00 19.30 kobite w magnolii i bede was szukal TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ktos cos gdzies ?? TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi