77gienek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 witam chcialbym sie dowiedziec jaka jest realna wartosc samochodu bo na allegro rozpietosc cen jest duza. bmw e30 1,8i m40 coupe,kolor bialy,przebieg 320.000.alusy 15",elektryczne szyby,lusterka,wspomaganie (do wymiany jest pompa wspomagania).co do nadwozia to mial malowana maske, przedni pas (bylo lekko stukniete. chlodnica byla nieruszona )i drzwi(lekkie wgniecenie).co do stanu technicznego to jest dobry wszystko bylo robione na biezaco.biore go od kolegi tylko kwestia ceny zeby wilk byl syty i owca cala:).on niewie ile mi za nia powiedziec a ja niewiem ile mu za nia dac:). pozdrawiam 77gienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 okolo 2500 mysle ze max ale to moje zdanie bo osobiscie bardzo lubie e36 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 To zależy od faktycznego stanu technicznego , stanu blachy , środka , najlepiej zapodaj dokładne foty , można będzie coś powiedzieć. W przypadku E30 raczej nie wpływa na cene wyposażenie , a jej stan i najlepiej idą duże silniki. Moja E30 1.6 M40 z wyposażenia miała tylko webasto i el. lusterka , ale była w stanie nienagannym , poszła za 3.000 zl '90rok. Nic do roboty nie było , a mało kto patrzył bo pod maską tylko 1.6 Tak więc niech sie kolega kokosów nie spodziewa , gdyby to była ///M , ALPINA to tak , ale zwykłe są juz poprostu mało warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Moja e30 1.8 M10 sedan poszla za 4 tys 88r ale byla po remoncie blachary i nowiutki lakier na całosci kupa nowych czesc, nie bita, ale tez nic nie bylo oprócz el. lusterek które sa w strandarcie w kazdej e30, do tego bylo 8 alu felg (4 orginalne z zimówkami po 1 sezonie i 4 !5' z ladnymi jeszcze gumami na 1 sezon) aha i miala 175 tys za soba(jak poszukasz na forum to moze znajdziesz jej zdjecia). Tak wiec jak byla puknieta i jest poobijana i ma taki przebieg to sadze ze najwyzej to 2 klocki i nie sadze zeby wiecej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77gienek Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 witam jak bede ja mial to wrzuce fotki.juz niemoge sie doczekac kiedy bedzie moja ,kumpel ma na oku juz pare e46, tak sobie mysle ze do konca maja juz cos kupi.z wstepnych rozmow wynika ze sprzeda mi ja za jakies 1500zl pozdrawiam 77gienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi