Czaku Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Rozglądam się za samochodem dla mojego taty- budżet 20tys. Najchętniej 2.5d z ostatnich lat produkcji, przede wszystkim bezwypadkowe w ori lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Jeśli nie znajdziesz na forum to wbijaj na facebook na fanpage "Auto Bawaria Puławy" - Chłopaki mają zawsze bardzo fajne i ciekawe bawarki na sprzedaż a z tego co mi wiadomo są bardzo rzetelni - nie kantują, nie kręcą liczników. Nie znam nikogo kto byłby niezadowolony z zakupów tam. W chwili obecnej mają dwie m57 na sprzedaż:1. E39 530dA touring 2002r, c.20900zł2. E39 530d manual sedan 2001r, c.18900zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-530d-navi-xenon-2-komplety-opon-polecam-ID6yBHyj.html Tu masz bardzo fajnie wyglądający samochód, z navi itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Potrafię szukać na Allegro:D Zapytałem, bo może ktoś tutaj chce sprzedać lub ma znajomego- wiemy jak wygląda rynek... Auto ma być przede wszystkim bezwypadkowosc i mieć pewny przebieg- mpakiety, sedan, touring są nieistotne- aż tak wybrzydzać nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 jak masz ochotę to podjedź zobaczyć mojego touringa 3.0dA, 99r. 350tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Podbijamy. Budżet wzrasta do 30tys, ale za to jestem już wybredny. Niski przebieg i bezwypadkowosc- priorytety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Od 'forumowego' handlarza: http://allegro.pl/bmw-530d-gwar-przebiegu-imola-m-pakiet-i6620896766.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi