natali Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 witam, jestem nowym użytkownikiem, -czką, forum :] Podobaja mi sie marki BMW, Audi, Honda.. Marzenie to model BMW M5, cóż.. marzenie Niezłe filmiki, stronka wpozradku, pozdrawiam all! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 witamy :wink: pomorze niezły temat dla chcących posiadać BMW <bmw> <bmw> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natali Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 ..ja do tego stopnia sie interesuję BMW, że jak jedzie przykładowo model serii 7 ulicą, to się za nim (za modelem - wyłacznie) oglądam To takie zwichrowanie motoryzacyjne.. :] O widze że podobaja sie Wam moje ilustracje BMW - mam ich pełen katalog Kolejna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 w końcu to B-ardzo M-iły W-ozik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 tak tylko dlaczego taki drogi w remontach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja wolę starsze modele - też ze względu na cenę 8) :? :shock: ale foty ładne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 witaj bmkowiczko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 usuwam co pisalem bo moze macie racje . sorki jesli kogos urazilem ale i tak mi to podpada pod jakas zabawe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 nie przesadzaj, moze lubi ta marke. Pozatym po co odgrzebywać tak stary temat...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 dobra dobra sory nie bylo mnie na dziale powitania i odgrzewam Moze i lubi ale brzmi mi to wszystko co jest tam napisane na zabawe gowniarza jakiegos albo gowniary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 usuwam co pisalem bo moze macie racje . sorki jesli kogos urazilem ale i tak mi to podpada pod jakas zabawe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Nie przesadzaj REKIN :mrgreen: :mrgreen: , są dziewczyny które interesuja się BMW i nie koniecznie muszą to byc "blachary" , nie tylko my faceci interesujemy się motoryzacją PEACE I pozdro <bmw_1> <bmw_3> <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jule Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie przesadzaj REKIN :mrgreen: :mrgreen: , są dziewczyny które interesuja się BMW i nie koniecznie muszą to byc "blachary" , nie tylko my faceci interesujemy się motoryzacją PEACE I pozdro <bmw_1> <bmw_3> <bmw_2> bmw_beer To ja sie przywitam w tym topiku, stworzony jak dla mnie 8) blachara nie jestem chyba, bo nawet nie wiem co to znaczy ale jak jest w cudzyslowiu to znaczy ze nie za bardzo znaczy :twisted: ale BMW interesuje sie od dluzszego czasu, pomimo ze jestem kobieta :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Witamy Jule <bmw_2> opowiedz coś o sobie :wink: jak mas zna imie.. itp. :mrgreen: zapraszamy serdecznie na jutrzejszy spot 8) <bmw_3> P.S. fajny avatarek :twisted: to z atomówek chyba jedna z trzech dziewczynek jest :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 A masz tez atomowa sile :?: :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A masz tez atomowa sile :?: :mrgreen: <bmw_2> może atomową ale nie większą niż siła kopniaka chucka norrisa!!! happy_bmw happy_bmw . pięknie witam i pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Z atomową siłą wciska noge na gaz :twisted: :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jule Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Iras dzieki za wytlumaczenie :lol: dobre :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 typka ktra leci na fure to blachara a facek ktory leci na fure to chirurg plastyczny.... No nie bardzo kumam o co ci chodzi , gdzies mówiłem o jakimś leceniu na furę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi