maciek-bmw320 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja już swoje POCIECHY zaraziłem BUMOMANIĄ :mrgreen: Pozdro ps. A jak jest z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ja jeszcze dzieci nie mam , ale jak będą to od maleńkości będe oswajał z rykiem 6 kotłów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 moja mała[11m-cy] to już beemką kieruje na kolanach i koniecznie chce biegi zmieniać ale niemoże zrozumieć dlaczego nie może hehe bardzo jej się to podoba no i lubi siedzieć z przodu-z tyłu już mniej :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Maciek, napisz że dzieciaki z genami odziedziczyły miłość do bmw a nie że droga płciową je zaraziłeś bo Cię zamkną za pedofilie.... albo wrzuć tu fotki żonki za kółkiem z logo bmw.... wtedy temat będzie ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi