borsuk Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Chciałbym na kompie sprawdzić co i jak słychać w silniku, jednak mam inne wydatki i chce to zrobić jak najtaniej.... Gdzie to zrobić tanio i dobrze? Będę wdzięczny za namiar Wrocław i okolice. A może ktoś ma jakieś magiczne interface i za dobrą flaszkę odczyta co tam słychać w bebechach mojej buni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Polecić to mogę STANDO oraz B&W http://www.stando.pl/ B&W Serwis Samochodowy i Części adres - ul. Armii Krajowej 45, 50-541 Wrocław tel - +48 71 336 55 36, +48 601 702 423, +48 71 781 00 47 fax - +48 71 336 55 36 Części do BMW, naprawa, geometria zawieszenia, obsługa klimatyzacji, diagnostyka silnika, analizator spalin (komputer FSA BOSCH), naprawa wszystkich marek samochodów. Godziny otwarcia pon.-pt. od 9.00 do 17.00; sob. od 9.00 do 14.00 ceny niestety nie znam - ale zapytać (zadzwonić) zawsze można :roll: Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 JETRONIK na Opolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 tyle ze to ok 250-300 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 to macie ceny :shock: u nas 70-100 zeta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Na Klecińskiej, komis samochodowy "Gosia", tam jest warsztat gdzie podłączają do kompa za 70zł. Przy okazji jak tam byłem i pytałem o mojego buniora to spokojnie mogliby mnie podłączyć. Podjedź zapytaj, może jakąś stronę ten komis ma, poszukaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 to co znalazlem na temat "gosi" link: http://gosia.gratka.pl/oferta/ Mysle ze tez sie tam wybiore pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No to przy okazji może i ja skorzystam - bo sonda lambda jest do sprawdzenia 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Gosię mam 200m od pracy, i faktycznie coś tam pisało o diagnostyce ;] Dzięki, podjadę. Aha, coś mi się przypomniało : Koś nakierował mnie na warsztat na szkockiej (podobno BMW tylko) tam czasem nie mają nowoczesnego sprzętu? W ogóle warto tam auto zostawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 a propo tego komisu to nie mam dobrego zdania i tyle nie dostana mojego auta bo zanim je od nich kupilem to probowali mi wcisnac ze jest warte swojej ceny ale jetronik w pore z tego ich bledu wyprowadzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi