sauber87 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Chłopaki koleś ma toyote corolle 1.4 16v i mieli kapcia na dwójce jeszcze a ja e36 318i nie moge co jest chyba to nie jest normalne czy to może być przyczyna zabrudzonych wtryskiwaczy nawet leje teras do buni benzyne na BP 98ultimate i nic nie daje nawet śladu różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Miałem znajomego co trabantem mielił na dwójce jeszcze :mrgreen: Przedni napęd jest do piszczenia , a tylny do przyspieszania :wink: Corolla chyba jest sporo lżejsza i silnik 16v ze sporym momentem :arrow: więc czemu się dziwić :wink: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 zauwaz tez ze jak FWD rusza to przod idzie w gore a w RWD tyl siada zalezy tez jakiesj szerokossci masz oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Zależy też od bumy , moja 525 jak porządnie przyciśniesz to na trójce jeszcze mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Chłopaki koleś ma toyote corolle 1.4 16v i mieli kapcia na dwójce jeszcze a ja e36 318i nie moge co jest chyba to nie jest normalne czy to może być przyczyna zabrudzonych wtryskiwaczy nawet leje teras do buni benzyne na BP 98ultimate i nic nie daje nawet śladu różnicy dziwne by bylo jak by mielil kapcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi