Skocz do zawartości

Problem z hamowaniem


Rekomendowane odpowiedzi

Siema, mam problem z hamulcami... a mianowicie autko po swapie na m30b35, przy hamowaniu z prędkości 100km/h auto ściąga do lewej strony, wciskajac pedal do konca blokuje sie tylko lewe przednie kolo, a reszta jedzie dalej. Po wymianie i odpowietrzeniu dalej to samo( tarcze mikoda, klocki ate). Byłem na rolkach sila chamowania przod w granicach 2800[kN] roznica tylko 4% , tyl 1400[kN].  Czyli jest dobrze, a wciskajac hamulec auto dalej sciaga w lewo i blokuje tylko jedno kolo, strach pomyslec co bedzie jak spadnie snieg...dodam ze nie dziala abs, moze to ma cos wspólnego z tym? Czekam na jakies podpowiedzi:) Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 1 miesiąc później...

Szukaj w zawieszeniu. Krzywy wahacz, wywalony sworzeń albo tylne mocowanie wahacza, drążki i końcówki drążka  kierownicy.

A zrobiłeś zbieżność?

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.



  • Ostatnio przeglądający

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...