REKIN-E28 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Tak jak w temacie. Zauwazylem ze w bm-kach tylne kola sa osadzone jakby pochylo . Najlepiej widac to wlasnie w e28 . Chodzi mi o to po co tak jest cos rozwiazane bo wiem ze tak ma byc wiec prosze mi nie pisac ze wszystko jest ok bo to wiem . chodzi mi o to poperostu w jakim celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jak przyspieszasz to kola idą do pionu , tak samo jest w kazdym aucie przednio-napedowym , a gdyby nie byly pochylone to bys jezdził jak w maluchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 pochylone tylne koła to ja zregóły widze w E36 :wink: To sie chyba nazywa, ze koła sa w negatywie. Są skierowane do wewnątrz, chodzi chyba o lepszą przyczepność Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 wiem wlasnie ze o cos chodzilo z ta przyczepnoscia ale chodzi mi tu o lepsze wyjasnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 ogólnie czym bardziej auto obniżone tym większy kąt nachylenia kó.!wachacze idą do góry i robi się negatyw .POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja mam nie obnizone a mam pochylone niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 REKIN-E28 nie zrozum nie teraz źle, ale tobie nie gnije auto? cały czas miałes tak koła? bo moze zaczyna ci sie składac? Pisze to zeby wiedziec, a nie pojechac twoje auto czy cos, rozumiesz chyba o co mi chodzi :wink: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 a moze masz sprezyny wywalone i skudkuje to jak bys miał glebe;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi