rumunm5 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 siemka wszystkim po raz wtorny mam zamiar znow powrocic w barwy bialo niebieskie wiec mam pytanko co myslicie o e32 3.0 automat 91 rok jakie wady zalety spalanie i ogolne opinie prosze o rady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Siemanko! Kumpel ma taka E32 na full opcji. Troche za słaby motor,ale mnie i tak wciąga. On ma w ręcznej skrzyni i ciężko mu kapcia przypalić,ale jakoś to jedzie. Jego jest na glebie,czarna,czarne szybki itd.kozak jakich mało. Wszystko co sie da ma w elektryce,nawet lusterko wewnętrzne ma pamięć i po włączaeniu świateł samo się ustawia.Pali mu niedużo,bo 15-18gazu na miejscu,na trasie nie wiem. A ile masz za nią dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ok 7000 zł mysle ze 3.0 jest lekko za slaby silnik ale i tak podejrzewam ze daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 siemka, e32 to super samochody!! goraco polecam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam e32 fajne autko chciałem tylko na parking u mnie sie nie wejdzie, dupa była by na ulicy. Osobiście polecam polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Heeejjj! Witam ponownie! <bmw_2> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Heeejjj! Witam ponownie! witaj bracie blizniaku jak widzisz mercedesy mi niesprzyjaja poprostu ten producent nieprzewidzial mnie jako kierowcy mimo duzego motoru jaki mialem bo 2.6 w mb 190 po raz drugi uszkodzilem 2 silnik wiec postanowilem wrocic do sprawdzonej marki tylko tym razem do modelu 7 narazie jestem w fazie poszukiwawczejh siodemki (bo kupic to nie problem)ale jakos niebawem pochwale sie fotkami <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Hehe a nie mowilem ze wrocisz do beemy , gwiazdka to jest dla .... :lol: ... pochwal sie jak juz kupisz 7demeczke bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam <bmw_2> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam nawroconego <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witam <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 helo <bmw_3> <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam ponownie! <bmw_1> <bmw_2> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szawlik Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 witam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 hejka <bmw_3> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi