Donner Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam szanowne Koleżanki i Kolegów - miłośników Jednynej Słusznej Marki ... do niedawna nie miałem pojęcia o istnieniu Klubu we Wrocławiu,bo już dawno bym działał na forum i na pewno uniknąłbym wielu problemów ... Teraz już kawałek drogi w moim BMW E-46 przebyłem dosłownie i w przenośni i dlatego mam nadzieję, że w kilku tematach będę mógł Wam służyć drobnymi rzeczowymi radami. <bmw_2> Jestem niesamowicie szczęśliwy ,że jest tu tak wielu Ludzi dzielących moją pasję i znających się na motoryzacji.Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamus Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 witam <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 <bmw_2> do zobaczyska na spocie, na drodze... bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 witam serdecznie i zapraszam na spocik i meczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 witaj <bmw_2> na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 witam <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam serdecznie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Siemaneczko <bmw_2> Wszyscy tu dzielimy wspólną pasję ... zaraz co to było ?? <bmw_3> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 witam na forum <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Siemaneczko! <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam <bmw_2> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witam <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 <bmw> <bmw> Siemanko <bmw> <bmw> bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi