Krzysiek 1 218 Napisano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca W najbliższych dniach, ze względu na chęć optymalizacji kosztów, będę chciał przetestować 1 lub 2 hostingi. Nie da się tego zrobić dobrze inaczej niż na żywym organizmie. Wiąże się to z tym, ze forum może być niedostępne do czasu przestawienia się serwerów DNS u waszych dostawców. w tym temacie będę Was na bieżąco informował o przeprowadzkach i sprawdzał Wasze opinie odczucia co do hostów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek 1 218 Napisano 3 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca Pierwsza przeprowadzka za nami. Dajcie znać jakie są wasze odczucia jeśli chodzi o obecny serwer. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek 1 218 Napisano 2 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Czy są jakieś uwagi do obecnej pracy stronki/serwera? Musiałbym podjąć decyzję, czy zostajemy tu gdzie jesteśmy, czy szukać dalej? Obecnie serwer na którym jesteśmy pozwoli nam zredukować dopłatę miesięczną z obecnych 130 zł do 60 zł. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forest 8 106 Napisano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Nie zauważyłem różnicy 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BASTARS 2 694 Napisano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Chyba jest dobrze 👍🏼 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mp240 26 Napisano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia jest super 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosa 4 936 Napisano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jest git 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 3 182 Napisano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Dla mnie jest okWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi