Beton Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Siemanko Po krotce przyblize historie. W poniedziałek zatankowałem pełny zbiornik taniego gazu na auchan. Wrocilem do Olawy, wszystko ok. Wtorek rano odpalam auto i zaczelo chodzic na 5 cylindrach i wywaliło check engine. Poniżej lista błędów z bimmer toola: 2023-05-23 06:32:11 X3/E83/2004/Auto / MS450DS0 ------------------------------------------------------------ MOTOR (!) [Silnik] 2744 mis-fire cylinder 3 2892 mis-fire with low tank volume ------------------------------------------------------------ ----- bimmer-tool 3.5.28-L ----- Pytanko co to może być? Świece szlag trafił czy cos innego? Wczoraj caly dzien ( 100km ) jeździłem na benzynie ale zadnej poprawy ani jakiegokolwiek rezultatu. Profilaktycznie zamówiłem 6 sztuk nowych swiec, pytanie czy to wystarczy czy cos jeszcze siadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zostawiam dla potomnych. Do wymiany 6 swiec i cewka. Temat ogarnięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 No i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi