Witek Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam Wszystkich maniaków BMW. Jestem fanem tej marki od wielu lat, moim pierwszym BMW był rekinek z 2,0 l silnikiem następnie miałem 520 z 1984 r a ostatnią beemka było E-30. E-30 była totalnym szrotem ale po robocie jaką w nią wsadziłem zaczęła przypominać BMW. Tak wyglądała przed remontem a tak po remoncie i tuningu. Nie mam już żadnego auta ale zostały mi formy z E-30 które chce sprzedać ale o tym w dziale sprzedam. Chciałbym kiedyś jeszcze przebudować BMW i zmienić kształt jego nadwozia ale to jeszcze przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam serdecznie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 bmw_beer <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 siemka <bmw_2> ale z ta lotka w tym E30 to chyba przesadziłes :roll: pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 OskaR to było bardzo dawno i poszło o zaklad więc lotki nie bierzecie pod uwagę:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witam <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam, miło poznac kolejnego fascynata marki <bmw_2> Widac, że pracy naprawdę włożyłeś w autko <bmw> sporo uklon_bmw E30-stki pasują w takich barwach <bmw_1> Czekamy na kolejne projekty <bmw_3> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witam <bmw_2> <bmw_2> bmw_beer dobrze że sciagnałes lote ;] i pokaz nowe fotki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 hmmm :twisted: po co przerabiac bmw?? no chyba ze wkladac mocniejszy sprzet ze stajni <bmw> happy_bmw pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi