trumexx Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Wczoraj mialem dachowanie moja bunią w rowie przed Jagodnem lecialem około 50m ciesze sie ze mialem bmke bo ona uratowala mi życie gdyby to bylo inne auto to niewiem czy pisałbym jeszcze tutaj na tym forum zdarło mi połowe naklejki z logo MAXBIMMER mam nadzieje ze na nastepnej tez je nakleje powiem jedno po paleniu gumy zmieniajcie kapcie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam i cale szczescie ze ci sie nic nie stalo <bmw_1> pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witam To jestem drugi ktory mial wypadek z tego forum.Klatwa? Witam wsrod zywych i pozdrawiam. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witamTo jestem drugi ktory mial wypadek z tego forum.Klatwa? Witam wsrod zywych i pozdrawiam. <bmw_2> drugi i mam nadzieje ze ostatni... witam i dobrze ze jestas cały pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Wczoraj mialem dachowanie moja bunią w rowie przed Jagodnem lecialem około 50m ciesze sie ze mialem bmke bo ona uratowala mi życie gdyby to bylo inne auto to niewiem czy pisałbym jeszcze tutaj na tym forum zdarło mi połowe naklejki z logo MAXBIMMER mam nadzieje ze na nastepnej tez je nakleje powiem jedno po paleniu gumy zmieniajcie kapcie pozdro Hej, rzeczywiście niemiecka solidność na pewno w takich sytuacjach pomaga. Co prawda widziałem testy NCAP'u z E36 sedan (brak info o Compactach) i średnio dawał radę... Napisz coś więcej o kraksie i może jakieś fotki KU PRZESTRODZE dla nas wszystkich. Bumci szkoda, ale zdrowie rzecz najważniejsza. Dobrze, że możesz jeździć kolejną. Oczywiście naklejki gratis od firmy <bmw_2> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witam <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam! Kurde słyszałem od wielu ludzi że bmw compact czesto dachują! one chyba są za lekke i możeza krótkie! ale ciesz się że nic ci nie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witamTo jestem drugi ktory mial wypadek z tego forum.Klatwa? Witam wsrod zywych i pozdrawiam. <bmw_2> drugi i mam nadzieje ze ostatni... witam i dobrze ze jestas cały pozdr <bmw_1> Przepraszam wkradl sie blad.Ja nie mialem wypadku.Mialem na mysli trumex ze jest drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 hehe po paleniu gumy zmieniakcie kola bo gumy juz nie bedzie :twisted: hehe fakt bawara dobry sprzet i nie jednemu uratowala zycie wiem bo znam kilku takich ktorzy mieli fart uklon_bmw pozdro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi