Mewa Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Cześć, Mam BMW E61 2007 r po lift. Ringi święcące na żółto bardzo słabo. Chciałbym to zmienić i mieć porządną widoczność. Czy wiecie jak się za to zabrać ? Diagnosta proponował wymianę całej lampy, Widziałem, że niektórzy jakoś wymieniają te ringi albo montują przetwornice ale nie jestem w ogóle w temacie. Nie mam ksenonów. Za każdą radę będę wdzięczny Edytowane 14 Kwietnia przez Mewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Wymieniasz żarówki od ringów na ledy i tyle w temacie.... 10 minut roboty. H8 tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Mówisz o czymś takim ? : https://www.ultraleds.pl/jak-zmienic-zolte-slabe-ringi-w-bmw-w-biale-swiatla-do-jazdy-dziennej-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Tak, ale kup ma allegro. Jest tego mnóstwo nie drogo i chwila z wymianą się schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Nie ma pozniej problemu przy przegladzie czy kontroli? Widziałem mnóstwo takich zestawów na Ali expres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Na allegro są one kombinuj. Normalne żarówki. Jaki niby problem ma być? Przecież zmieniasz tylko barwę i jasność ringów. To Twój pierwszy samochód czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 18 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Wolałem dopytać, często trasy robię. Obiło mi się o uszy, że mogą doczepić się ale żadnych argumentów nie słyszałem. Jutro zrobię test i podmienię żarówkę zobaczę czy lampa świeci ok i będę zamawiać. Edytowane 18 Kwietnia przez Mewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Za żadne ringi nic nikt nie zabierze......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mewa Opublikowano 12 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Wymieniłem żarówkę takna oryginalną i działa. Diagnoza mechanika była wymień ringi zamówić nowe trzeba a wystarczyło tylko wymienić żarówkę ! Wierzyć się nie chce. Dzięki za pomoc 😉 Teraz poszukam jakiś ledów by zamienić na białą barwę a póki co świeci i jest spokój. Dla potomnych warto lampę sobie wyciągnąć całą chwila roboty 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Żarówkę od ringów wymienia się 10 sekund bez wyciągania lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi