alcmax Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 a oto efekt, moja bunia w nowych kapciach jak wam się podoba pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Bardzo ładnie się prezentuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja tam uwielbiam duże ranty,jak w mojej lodówce :mrgreen: Shot with DCZ 5.5 at 2007-08-05 [ Dodano: 5 Sierpień 07, 10:24 ] P.S. sam polerowałeś te fele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 polerowany bbs najlepszy wybór ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja tam uwielbiam duże ranty,jak w mojej lodówce :mrgreen: Obrazek Shot with DCZ 5.5 at 2007-08-05 [ Dodano: 5 Sierpień 07, 10:24 ] P.S. sam polerowałeś te fele? nie, zrobił to za mnie zakład we wrocku na trzebnickiej. troche się na nie na czekałem, bo mieli problemy z pochromowaniem śrub, ale było warto :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 kozak, super są zrobione, zresztą ty już chyba kiedyś zamieściłeś zdjęcie jednej z felg i wtedy mimo ze nie dokończone,też wyglądały fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 pieknie sie prezentuje... na poprzednich felgach też było extra :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 nic dodac nic ujac. <bmw_3> same mowia za siebie. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 dzieki za słowa uznania uklon_bmw całosć do zobaczenia na zywo na najbliższym spocie-festynie :party: :gril: bmw_beer w gajkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duska199 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no bardz ale to bardzo ladne wygladaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 wypas :shock: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Kozak koło <bmw_1> <bmw_2> ja na razie nie mam hajsu na nowe wiec chyba tez sie polerka pobawię <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 ja chce te felgi uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 no boksa ma racje ja tez chce gdzie parkujesz wieczorami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Prezentuje się świetnie chyba zastanowie się nad odnowieniem moich kółeczek bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Patrząc na te fotki aż gotowy jestem przekonac się do E34 uklon_bmw <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 az wyjdę sprawdzić czy jeszcze je mam... :lol: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Kozacko wyglądają te felgi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 jaki to model bbs-a,ile czesciowe? pytam bo zadobrze nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał 5 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 felgi świetne. co najważniejsze idealnie pasują do auta. zielony kolor jeszcze podkreśla ten urok choć nie lubię zielonych samochodów. szkoda tylko że kierunki nie pomarańczowe z przodu;/ było by bardziej clasic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Fele na kozaku jak to mówia ,,salonyy" , powiedz ile kosztowała cię ta przyjemność, cena moze uledz zmianie w zależności od wzoru felgi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 oj ladne ladne. Naprawde... [ Dodano: 17 Listopad 07, 21:52 ] Ja tam uwielbiam duże ranty,jak w mojej lodówce :mrgreen: Obrazek Shot with DCZ 5.5 at 2007-08-05 [ Dodano: 5 Sierpień 07, 10:24 ] P.S. sam polerowałeś te fele? Witam e34 patryk! prosba, moglbys wystawic foty swojej maszyny? Powiem Ci, ze e30tki mialem, ale zanim kupilem obecna bunie e36, to sie wlasnie wahalem miedzy e34.Dla mnie e34 to jest po prostu wieksza wersja e30 sedana - czyli dalej ta ladna klasyczna linia bmw! Dawaj pare fotek swojej machiny, jestem zawsze ciakaw Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi