Raddar Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Niecałe miesiąc tego kupiłem sobie (w końcu) swoje pierwsze autko, podczas szukania samochodu to za każdym razem słabość miałem kiedy to widziałem BMW, pozwoliłem pokierować się instynktem i chyba nie myliłem się - to musi być BMW, bo reszta okazała się być dodatkiem na asfalcie (no poza tymi autami których jeszcze nie widziałem i chyba szybko nie zobaczę na polskich drogach). Dlatego zdecydowałem się i chyba dobrze trafiłem bo nie informując się za wiele kupiłem go w bardzo dobrym stanie: 318i E36 (sedan) 1995r 200 000 km Alufelgi Dodatki: klimatyzacja el. szyby, lusterka czujniki parkowania - wygodna sprawa dla żony podłokietnik - wygodna sprawa dla mnie SRS Airbag Siedzenia jakieś takie pół kubełkowe Jakiś tam komputerek (7 przycisków) + zabezpieczenia (ciii ) Wygląd ma całkiem normalny bez żadnych (tzw szpanerskich) dodatków Fotek niewiele, ale jak znajdę czas to porobię i w galerii umieszczę na pewno Pozdrawiam Raddar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 <bmw_2> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 siemka bmw_beer bmw_beer <bmw_2> <bmw_3> <bmw_1> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witam <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Siemka! Też przesiadam sie na E36. Kiedyś wróce do E34,ale narazie pośmigam trójeczką. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witam! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witam również <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 witam witam kolege <bmw_2> E36 taka jak moja tylko kolorek inny pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam.Ładna...gratuluje zakupu! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam kolege <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Siemaneczko!! <bmw_2> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 witam <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Siemaneczko !! Witamy na pokładzie <bmw> <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 siemka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania_T Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka3088 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witka :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 pozdro tak na wstepie <bmw_2> <bmw_3> uklon_bmw bmw_beer :drunk: happy_bmw ehhe dobry wybor wobec tago tylko zeby jeszcze te dwa cylinderki wiecej... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 witam :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 pozdro tak na wstepie <bmw_2> <bmw_3> uklon_bmw bmw_beer :drunk: happy_bmw ehhe dobry wybor wobec tago tylko zeby jeszcze te dwa cylinderki wiecej... :twisted: Niema co narzekać, może kiedyś. Narazie starczy mi to co mam, ale apetyt już wzrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 witam kolege witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi