kamerdyner Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października e 60 530d 2004 z dnia na dzień zaczął walić żarem na szybę i nogi przy włączonej klimie. Zmieniłem czujnik AUC, elektrozawó(zawór trójdrogowy) i teraz jest tak,że wali żarem albo na nogi kierowny i szybę pasażera albo na nogi i szybę pasażera. nieraz stroną grzeje, nieraz na krzyż.... Pozostał mi tylko panel klimatyzacji. No chyba,że kupiłem(fabryczny) uszkodzony elektrozawó. Miał ktoś podobne przypadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerdyner Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października zauważyłem jeszcze jedno. Gdy jadę bez klimy rzadziej lub wcale niemal nie występuje problem. z klimą na 1000000% zacznie grzać pełną pi....dą czyli tyle ile płyn ma. i potrafi grzać stronami. lewa tak, prawa nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi