bartusia Opublikowano 30 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 Cześć czy ktoś z was tutaj jeździ na oponach całorocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszR91 Opublikowano 30 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 można się pokusić na całoroczne, sam sobie musisz przetestować, czy przy tej eksploatacji auta jaką masz spełniają twojego oczekiwania. ze swojej strony mogę polecić triangle do takiego normalnego użytkowania jak nie chcesz wydawać fortuny na opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusia Opublikowano 30 Października 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 dzięki zobacze sobie na nie też, ja sobie jeszcze wypatrzyłem całoroczne Optimo, jakaś nowość od Hankooka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister_1Mister Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Cześć. Ja od jakiegoś czasu jeżdżę na oponach całorocznych i szczerze mówiąc jestem całkiem zadowolony, choć wszystko zależy od stylu jazdy i warunków, w jakich najczęściej się jeździ. Jeśli ktoś porusza się głównie po mieście, nie robi ogromnych przebiegów i zimy nie są bardzo ostre, to dobre całoroczne opony potrafią spokojnie dać radę. Plusem jest oczywiście brak sezonowej wymiany i dodatkowych kosztów z tym związanych. Trzeba jednak pamiętać, że to zawsze kompromis – latem nie będą tak dobre jak typowe letnie, a zimą nie dorównają prawdziwym zimówkom. Dlatego warto wybrać sprawdzony model i regularnie kontrolować stan bieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister_1Mister Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 19 godzin temu, Mister_1Mister napisał(a): Cześć. Ja od jakiegoś czasu jeżdżę na oponach całorocznych i szczerze mówiąc jestem całkiem zadowolony, choć wszystko zależy od stylu jazdy i warunków, w jakich najczęściej się jeździ. Jeśli ktoś porusza się głównie po mieście, nie robi ogromnych przebiegów i zimy nie są bardzo ostre, to dobre całoroczne opony potrafią spokojnie dać radę. Plusem jest oczywiście brak sezonowej wymiany i dodatkowych kosztów z tym związanych. Trzeba jednak pamiętać, że to zawsze kompromis – latem nie będą tak dobre jak typowe letnie, a zimą nie dorównają prawdziwym zimówkom. Dlatego warto wybrać sprawdzony model i regularnie kontrolować stan bieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn01 Opublikowano wczoraj o 09:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:56 Na dojazdy po mieście Roadx daje radę, a nie trzeba wydawać fortuny. Fajna opcja jak ktoś chce coś nowego i bez kombinowania z sezonową wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi