bartusia Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Cześć czy ktoś z was tutaj jeździ na oponach całorocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszR91 Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października można się pokusić na całoroczne, sam sobie musisz przetestować, czy przy tej eksploatacji auta jaką masz spełniają twojego oczekiwania. ze swojej strony mogę polecić triangle do takiego normalnego użytkowania jak nie chcesz wydawać fortuny na opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusia Opublikowano 30 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października dzięki zobacze sobie na nie też, ja sobie jeszcze wypatrzyłem całoroczne Optimo, jakaś nowość od Hankooka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi