spooch Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ...poczatek czego zapytacie...?moze wyjasnie jesli zdolam opisac to slowami...choc wielu z Was pewnie zrozumie co mam na mysli <bmw_1> choc moja historia zaczela sie od trabanta w wieku szczeniecym tak to ewoluowalo ze jset teraz cel... <bmw> ...bede do niego dazyl swoja droga i dotre do niego juz niedlugo a wtedy dopiero zacznie sie nowa historia bez ograniczen i daleko odbiegajaca od serii(technicznie) bo o to mi chodzi(nie lubie ograniczen!) witam wszystkich i pozdrawiam <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 witam witam... i zycze powodzenia w poszukiwaniach tej jedynej <bmw> (ja tam zaczynalem od tylnego napedu -fiat 126p , i przy tym rozwiazaniu pozostane <bmw_1> ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no witam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 witam <bmw_2> bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witeczka !! <bmw_2> <bmw_1> bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 siemano <bmw> happy_bmw <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zawsze miło powitać kolejnego zarażonego wirusem <bmw> :mrgreen: <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 witam <bmw_2> i zycze powodzenia w dazeniu do celu... <bmw_3> ja podobnie jak mirek zaczynałem o tylnego napedu (fiat 126p) i przy tym napedzie i tej marce zostane :twisted: moja <bmw> to juz 5 auto z napedem na tylna os i jak narazie najlepsze happy_bmw pozdrawiam <bmw_1> i czekam na zdjecia jak juz kupisz swoje wymarzone <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 hehe to bedzie moj 3 sam z tylnym napedem wczesniej mialem 2 ascony b czyli tylny naped !!!i uznaje tylko taki lub jeszcze ewentyalnie na 4 ale tu juz nie ma takiej zabawy...pomyslicie asconka...hmmm ze startu e30 320 nie mialo polotu a ja mialem tylko 2.2 115km...ale teraz chce baware bo jest wiecej czesci silnikow i zniasa troszke dluzej moj styl jazdy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 witem serdecznie <bmw_2> <bmw_1> bmw_beer ja majac pieniadze w kieszeni autko znalazlem dopiero po 3 miesiacach szukania ale znalazlem to co chcialem i zadne inne e36 mi sie niepodoba poprostu znalazlem to autko ktore chcialem pzdrawiam i zycze szczesliwych pogoni za <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam! Ja też jak koledzy zaczynałem od kaszlaka(126p) 7lat temu,jak tylko dostałem prawko od razu auto z tylnym napędem :mrgreen: . maximus żadne inne E36 Ci się nie podoba,bo ja jeszcze się nie zabrałem za remont swojego czarnucha :mrgreen: :wink: Chyba,że Ty nie lubisz 6 baniaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 dzieki dzieki:) poszukiwania bawary w toku... pozdrawiam wszystkich i dzieki za pomoc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 witam <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 siemanko szukaj a znajdziesz ta jedna jedyna happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 witam bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 jutro jade po happy_bmw mam nadzieje ze bedzie piekna pomimo ze to kombi <bmw_1> i tak bede szukal ladnej e30 325i hehe pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 w takim razie powodzenia pochwal sie nowym nabytkiem jak juz bedziesz ją miał... touringi tez sa sliczne, jak dla mnie to jesli kupowac "trójkę" to własnie albo coupe albo touring. pozdro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania_t Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 <bmw_2> <bmw_3> witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 mirek podzielam Twoje zdanie odkad kupilem touringa <bmw_2> <bmw_1> bawara jest ladna a z czasem bedzie jeszcze lepiej bo chyba jednak zostawie ja sobie:D coupe jest tak oklepane ze szczerze chyba mi sie powoli touring wkreca uklon_bmw i podobno sa lepiej wywazone...widzialem drift touringa i szczerze powalilo mnie to na kolana uklon_bmw ps jak bede mial fotki to wrzuce na forum pozdro 4all bmw_beer bmw_beer [ Dodano: 9 Wrzesień 07, 02:23 ] sa fotki jakby ktos chcial obejrzec ale to gdzie indziej:D na razie tylko takie ale beda ladniejsze z czasem... pozdro 4all bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Cała droga przed tobą <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam, pozdrowienia i powodzenia bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi