Kri$$ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Siema wszystkim! W końcu i mnie się udało nabyć bumę a konkretnie czarną e36 coupe 316... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 witam <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 BMW to dobry wybór, siemka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witamy <bmw_2> Do Coupe'tki wypadałoby już coś mocniejszego niż 1.6 - ale dopiero zaczynasz (jak ja rok temu) i te 100 kucyków na początek zupełnie wystarczy :mrgreen: Nawet po wyprawie do Torunia kilka osób zauważyło w nim spore możliwości 8) (a to przecież sedan z LPG) <bmw_1> :mrgreen: Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 :drunk: bazylfox, po co mu wiecej - on i tak jezdzi jak kapelusz :lol: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 <bmw_2> siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 witam happy_bmw <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teratos Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 a witam bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 witam <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Pozdrawiam posiadacza najpiękniejszej marki <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 pozdrawiam i zachecam do pochwalenia sie zdjeciami twojej pieknosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam,ja chwilowo też jeżdże E36,tylko z większym motorem. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Siemka <bmw_2> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 foty będą, tylko trzeba ogarnąc autko, bo kilka rzeczy jest do zrobienia... gustuff - z HDI się już kontaktowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 no uwazaj zebys ty sie nie musial przypadkiem kontaktowac, bo juz mowilem, ze u ciebie moze sprawa gorzej wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 spokojna twoja rozczochrana ja jestem teraz czysty jak łza i nic sie nie moga do mnie przyczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 mi chodzilo o to, zeby przypadkiem tobie sie nie stalo to co mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 wiesz... nigdy nie znasz dnia ani godziny:( ... a jedynym wyjściem, żeby tego uniknąć jest MPK, choć i tak nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 kur... nie badz taki madry bo to i tak przez ciebie! <bmw_4> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 gustuf prosze o zachowanie kultury wypoeidzie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 elo elo <bmw_3> <bmw_2> bmw_beer happy_bmw <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi