Kosa Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m3coupe/2007/experience/game/content.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 a co to jest?? wlasnie sciagam ale zajmuje prawie 400 mb i zajmie mi 10 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 cos jak GTR ale jezdzi sie BMW M3 tor Nürburgring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 filmik jak koles 320i Coupe E36 wykreca na Nürburgring 9:20 na Nordschleiffe - czasowka przyzwoita a w miedzy czasie czekam, zeby zobaczyc jak to sie robi w m3 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 giera trudna i bardzo realistyczna od dzis zaczynam trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 potrenujcie to kiedys ustawimy sie on-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 potrenujcie to kiedys ustawimy sie on-line Dopiero co skończyłem GTR2 a tu już takie ciacho :mrgreen: no drżyjcie narody przed moim ///M3 8) ktoś trzasnął jakiś dobry czas ?? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 ja narazie nie moge utrzymac auta na drodze... odrazu cwicze bez elektroniki, bo w wiekszosci serverow online, jest poblokowana ale jest wypas gierka <bmw_1> .. siadam i cwicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 hehe - w Nürburgring sprint - 2,26 - tyle ze pelna elektronika pozalaczana - bez niej nie moge opanowac auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 hehe - w Nürburgring sprint - 2,26 - tyle ze pelna elektronika pozalaczana - bez niej nie moge opanowac auta a to ja od siebie - przed momentem o 0.1 s poprawiłem swój rekord na Nurburgring 8) mam włączony tylko ABS :wink: teraz to 2:21:300 PS. Zabawa na lata :mrgreen: Poniżej fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 a takie pytanko... uzywacie kierownicy? czy na klawiaturze tluczecie? ja sobie pozyczylem od znajomego i wrazenia z jazdy nie do porownania :-) taki przejazd swobodny - to chyba zaden rekord. zero elektroniki i manualna skrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 a takie pytanko... uzywacie kierownicy? czy na klawiaturze tluczecie?ja sobie pozyczylem od znajomego i wrazenia z jazdy nie do porownania :-) taki przejazd swobodny - to chyba zaden rekord. zero elektroniki i manualna skrzynia Nooo z kierownicą to dopiero by była zabawa :mrgreen: <bmw_1> niestety ja na klawikordzie tłuczę :wink: PS. Czas jest z Nurburgring, a nie Nurburgring Sprint :wink: Ale poniżej czas ze sprinta (ten krótszy tor) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Dziś podłączę kierę i zobaczymy jaki czas wykręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 ja ciagle keyboard extreme playing:D hehe. Gierka mi sie widzi jak malo ktora:) po moim powrocie ustawimy sie na jakis sparing mam nadzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwsb Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 na Sprincie mam 1:42 i nie umiem szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 a jak jezdzicie? tzn na jaich ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwsb Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ja mam wlaczony tylko ABS (TCS i inne duperele OFF, fajnie mozna bokami polatac i z zakretow szybciej wychodzic) ale za zawieszeniu BILSTEIN no i moj rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nanek71 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A skad wziasc ta gre?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A skad wziasc ta gre?? Przeczytaj uważnie każdy post poczynając od samej góóry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi