misiosl Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 witam Mam taki doś błachy problem a więc jakieś2 dni temu wymieniłem kable zapłonowe bo były już w opłakanum stanie.na najdłuższy przewód założyłem tą małą cewke(tak samo jak na poprzednich przewodach) zapewne od obrotomierza i dziśrano wsiadam i nie działa obrotomierz...ale po ok 3-4 min zaczął pracować prawidłowo...gdzie może leżeć problem?czy to wina kabli czy może czegośinnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan_ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 U mnie byly problemy z obrotomierzem ale byla to wina poluzowanej kostki z tylu licznika.. jak dostala od gory reka to dzialal idealnie, zdjolem caly licznik pogrzebalem podociskalem i dzialalo jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi