Piter_yo Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 wyglada na nie orginalne, ale widzialem to w innym silniku, po co to jest, czy czy ta uszczelka taka moze byc? zalezy mi na szybkiej odpowiedzi, bo jak to jakiś bzdet to pomysle o kupnie tego egzemplarza. z gory dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 auto na gaz? to nie jakas klapka anty strzalowa w kolektorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_yo Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 auto nie ma gazu, hmm moze mialo i nikt nic nie wie, bo na bank takie cos nie wyglada na made by BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 mi to wyglada na antystrzala jest montowany w plastikowy kolektor lyb w plastikowa puche filtra , tak mi sie wydaje chociaz dziwne bo na srube... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Może ktoś kąbinował z dodatkowym dolotem powietrza np.podłączając w to miejsce rurę z dmuchawą elektryczną.Widziałem już takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_yo Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 facet zmiekl i mowil ze chcial zalozyc gaz (jednopunktowy), ale sie nie sprawdzil i wywalil i "blow off" został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 to napewno jest klapka anty strzałowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Zgadza sie,to antystrzał. Musiało mieć gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Autko ma/miało gaz(taki antystrzał może być na kolektorze po lewej i prawej stronie(na fot. jest tylko po lewej) Jeśli klapka(antystrzał) jest sprawna i prawidłowo uszczelnia kolektor to ok. Mnie jednak denerwowałoby to- pozatym jesli gaz sie w tym autku nie sprawdził to nie wiadomo jaka teraz jest kondycja ogólna tego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_yo Opublikowano 21 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 i wlasnie dlatego te autko sobie odpuscilem, koles cos mowil, ze zalozyl gaz i mu na nim zle chodzil silnik, wiec wymontowal, i okazalo sie ze aparat zaplonowy nawalil a nie gaz, ale i tak juz drugi raz nie probowal zakladac, ile jest w tym prawdy to nie wiem, liepiej dmuchac na zimne, niz pozniej plakac w sklepie z czesciami pzdro i dzieki za odpowiedzi, z reszta jak by ktos widzial slyszal cos o e36 320 to dajcie znac na pw. Poza tym dalem ogloszenie w dzialae kupie pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ten silnik niema aparatu zapłonowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 To prawda,gościu niezły przekręt. M50 ma cewki zapłonowe na każdym cylindrze,a nie aparat zapł. Dobry jest. Pewnie w ogłoszeniu napisane: silnik nie widział gazu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_yo Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 i co najlepsze to numery sie nie zgadzaja , bo akurat moj znajomy mieszka nie daleko i sprawdzal, ladny walkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi