maniac Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam starszych klubowiczow!! i mlodych... moze Ci starsi mnie ne pamietaja troszkee.. bo krotko bylem w waszych szeregach :mrgreen: chociaz spota zaliczylem. :wink: W kazdym badz razie nie mialem z wami kontaktu bo wyjechalem w grudniu2006 do UK zarabiac te miliony :mrgreen: no i teraz w koncu mam dostep do neta wiec odzywam sie i przynajmniej taka mam nadzieje ze bede juz tu czesciej.. A wkrotce powrot do Wroclawia wiecc napewno z wami sie zobacze no i z moja uteskonina bunia, ktora czeka na mnie wiernie!! :mrgreen: <bmw_3> P.S. szczegolne pozdroo dla Piotrka i Krzyśka! (ktorzy teoretycznie powinni mnie pamietac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 A powitać i podziękować za pozdrowienia <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Siemanko Maniac daj znac jak nawiedzisz wrocław i odpalisz szesciogarówke bmw_beer <bmw_1> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Siemanko <bmw_2> Tylko nie głosuj na wiesz kogo :mrgreen: :mrgreen: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 <bmw_2> witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 witam <bmw_2> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi