Rusek.Z.Gora Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam na imie mi Piotr jestem nowy na waszym forum.W BMW jestem zakochany po uszy <bmw_1> od dziecka,zawsze mnie pociagalo to smigielko na masce hehe,moim pierwszym modelem bmw ktore kupilem byl rekinek z 81 z silnikiem 1.6 po okolo roku uzytkowania przesiadlem sie na e-30.Mialem dwie sztuki lecz dwa lata temu musialem sprzedac z powodu emigracji zarobkowej do anglii :cry: Wiem ze w polsce jest bardzo ciezko z roznymi czesciami do <bmw> i tu moge pomoc komus kto chcialby np.barany zwykle lub pod turbo itd. http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E36-Race-Headers-Manifolds-92-98-325-328_W0QQitemZ250166329458QQihZ015QQcategoryZ38786QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Od razu chce zaznaczyc!!! ze nie chce na tym zarobic ani grosza jesli cos kogos interesuje moge to wylicytowac i wyslac do polski,bez problemu chce poprostu pomoc komus kto wie czego chce. Pozdrawiam wszystkich serdecznie <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam na forum bmw_beer <bmw_2> <bmw_1> Hyhy chyba za jakis czas trzeba bedzie filie klubu w UK/Szkocja/Irlandia otwierac bo co chwile jakis emigrant sie rejestruje na forum :lol: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek.Z.Gora Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 wiesz modulec dla ciebie to moze smieszne ale nie moja wina ze w naszej ojczyznie nie ma jak sie rozwinac :? a probowalem juz wielu zeczy by osiagnac jakis sukces bez skutkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 witam cie <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek.Z.Gora Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witaj Danich milo, ze ktos wita nowych <bmw_2> [ Dodano: 22 Wrzesień 07, 17:24 ] Witaj Danich milo, ze ktos wita nowych. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 wiesz modulec dla ciebie to moze smieszne ale nie moja wina ze w naszej ojczyznie nie ma jak sie rozwinac :? a probowalem juz wielu zeczy by osiagnac jakis sukces bez skutkow. Moja odpowiedz/powitanie nie miały bynajmniej charakteru przesmiewczego a wrecz przeciwnie , wiem jaka sytuacja jest w naszym pieknym kraju , dlatego szanuje ludzi za to ze potrafią sobie radzic w takich bądz co bądz "oryginalnych" czasach <bmw_2> Wiec jeszcze raz witam na forum bmw_beer a co do spota na wyspach to sam sie przekonasz ze za jakis czas będzie to możliwe <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek.Z.Gora Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Sory Modulec zle cie zrozumialem,wiesz czesto spotykam sie z ludzmi co krytykuja ludzi takich jak ja.Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Powital emigrant emigranta <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 witam serdecznie <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 witam <bmw_2> Hyhy chyba za jakis czas trzeba bedzie filie klubu w UK/Szkocja/Irlandia otwierac bo co chwile jakis emigrant sie rejestruje na forum albo organizowac spoty za wielka woda :mrgreen: pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek.Z.Gora Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 hej Tomski ladny p reg happy_bmw gdzie osiadles w anglii moze bedzie okazja sie spotkac <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witamy witamy <bmw_2> bmw_beer Niestety emigracja to coraz częstsze zjawisko - ja też niestety zostałem zapłodniony tą myślą... no ale skoro "nasi" pracodawcy wolą zatrudniac pracowników ze wschodu (patrz ostatnio rozpadające się ściany nośne nowiutkich wieżowców we wrocku) więc i ja coraz śmielej myślę o wyjeździe.... Niestety szybko to się chyba nie zmieni. PS. To co ?? otwieramy filię ?? :mrgreen: <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 PS. To co ?? otwieramy filię ?? czy organizujemy spot na wyspach?? :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek.Z.Gora Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Zapraszam bardzo kolegow im nas tu wiecej tym lepiej hehe :lol: a poza tym powiem wam ze jest tu lzej zyc niz w polsce ,kocham swoj kraj lecz przez tych jelopow wiadomo o kogo chodzi jestesmy zmuszeni opuscic ojczyzne :cry: i rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam! Ostatnio z warsztatu w którym pracuje odeszło 3 kolegów. Ja też myślałem o wyjeździe,ale dostałem sporą podwyżke i narazie zostaje. Nie wiem na jak długo,bo jak słyszę ze kumpel(też lakiernik) robi to samo a zarabia ok.5 razy więcej to myśle czy nie lepiej zostawić tu wszystko i jechac pracować za normalne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 bmw_beer <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 witam kolege z wysp <bmw_2> troche mam daleko ale kto wie <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi