lapa Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Mój pierwszy posta na forum - Witam Serdecznie Wszytkich Miłośników samochodów BMW. W tym miejscu odrazu proszę Was o wyrozumiałość jak nieraz walnę jakimś tekstem - akurat w tej dziedzinie jestem kompletnym laikiem :oops: Dziwnym zbiegiem okoliczności stałem sie posiadaczem troszkę zaniedbanego BMW E-36 316 Coupe i już po pierwszej jeździe zakochałem się w nim - byłoby tylko lepiej żeby poprzedni własciciel nie zamontował w nim gazu , ale powolutku mam zamiar autko doprowadzić do porządku JESZCE RAZ WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 witam <bmw_2> ale gaz oszczedna sprawa! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 może i oszczędna ale nawet jak dla mnie (czytaj laika) po przełaczeniu na benzyne to autko śmiga o wiele, wiele ładniej aż chce sie je wtedy prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 temat do poruszenia ale nie tu! pewnie ins. gazowa jest kiepska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 poczytam i może czegoś się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 <bmw_2> , <bmw> to happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 witam <bmw_2> bmw_beer gaz to ingerencja w silnik a moim zdaniem te auta nie są stworzone do takich wynalazków pozdrawiam happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 wiesz ja też tak myślę ale auto kupiłem od gościa który szedł na koszta - wiadomo gaz tańszy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witam na forum bmw_beer <bmw_2> <bmw_1> Co do tego gazu ile osób tyle opini ale wez poprawke na to ze zakładajac instalke po 2 latach smigania zaoszczedzisz tyle w porównaniu do benzynki ze wystarczy na wymiane silnika <bmw_1> jesli dobrze pamietam to chyba Bazylfox robił takie wyliczenia ile zaoszczedził w swojej E36 smigajac na sekwencji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 witam <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 witam witam... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Siemaneczko <bmw_2> <bmw_2> Zawsze miło zobaczyc kolejne 1.6 (M40 :? bmw_beer Co do tego gazu ile osób tyle opini ale wez poprawke na to ze zakładajac instalke po 2 latach smigania zaoszczedzisz tyle w porównaniu do benzynki ze wystarczy na wymiane silnika <bmw_1> jesli dobrze pamietam to chyba Bazylfox robił takie wyliczenia ile zaoszczedził w swojej E36 smigajac na sekwencji :wink: ...oj tak tak - ja już na niej zarabiam :mrgreen: 8) Pozdr. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam!! <bmw_2> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam koleżko! Ja też mam różne zdanie na temat gazu "jestem za,a nawet przeciw" jak to pan Wałęsa powiedział(jeśli dobrze pamiętam). Oszczędność jest niesamowita,ale ja miałem nieprzyjemne doświadczenia ze zwykłym gazem. Jak sekwencja to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek.Z.Gora Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam wiesz moge ci powiedziec ze jak gaz to jedynie w sekwencja!!! Mialem na parowniku gaz FAKT oszczednie ale nie jeden raz gdy ruszalem to jak "pizdlo"sorki za slowko to myslalem ze mi maske w powietrze wywali.wymienilem chyba ze trzy przeplywomierze,wiec co zaoszczedzilem to wydalem hehe takie buty z tym LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witamy na forum <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Powitać powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka3088 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 hej witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly_86 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Siemanko <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 witam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duska199 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 no witam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 witam <bmw_2> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Siemano <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 rowniez witam serdecznie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi