rychu1976 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 <bmw_1> witam wszystkich i pozdrawiam jestem posiadaczem samochodu marki BMW od pół roku na początku przeszedłem z nim trochę walki ponieważ poprzedni właściciel był raczej rzeżnikiem a nie kierowcą a ja w zasadzie szukałem taniego dieselka i tak przez zupełny przypadek kupiłem BMW 524TD i muszę przyznać pomimo początkowych kłopotów polubiłem to wygodne i jak na dieselka dość dynamiczne autko <bmw_2> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek.Z.Gora Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam,witam zloty 1976-y rocznik <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam i ja <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witamy <bmw_2> bmw_beer Prace nad własnym autem są bardzo satysfakcjonujące <bmw_1> :mrgreen: dlatego zawsze to popieram <bmw_3> Do spokojnej jazdy w E34 zupełnie wystarczy 2.4 TD :wink: chyba lepszy wybór niż 2.5 TDS :wink: PS. A poprzedniego właściciela <bmw_4> :twisted: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 i ja pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A witam miłośnika E34! Porządne autka i naprawdę wygodne. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 witam no e34 super jak kazde BMW:D <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Pleć piękna również wita bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 witam uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 siema <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki100 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka3088 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 witam e34 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 I ja Ciebie witam <bmw_2> Maszyna wpadla w dobre rece! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 witam <bmw_2> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Siemka! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam, E34 piekna linia <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi