wiewior Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam! mam na imię Tomek i jestem z Wrocławia. Aktualnie, od 2 tygodni jestem bez auta. Jeździłem do tej pory wartburgiem 353,oplem corsą,oplem calibrą, audi a8,oplem omega. wciąż szukam swojego ideału, (żona mnie za ten text zabije tym razem zdecydowałem się na spróbowanie BMW. Potrzebuję duże auto, więc pod uwagę biorę zakup wyłącznie e39kombi lub e38. Zakup wyłącznie z najbliższej okolicy, gdyż po kilku przygodach z pewnymi burakami naciągaczami sprzedającymi auta po 10 stłuczkach jako bezwypadkowe, (bo prawnie to nie to samo) jestem totalnie zniechęcony do wycieczek na oglądanie aut dalszych niż 30km Zapisałem się na forum mając nadzieję, że pomożecie mi ocenić wstępnie stan BM'ki z podanych linków do ogłoszeń, Dużo pracuję, czasem po 12 godzin, mam na utrzymaniu żonę i dziecko, więc bardzo byłbym szczęśliwy jeśli zaoszczędziłbym choćby jeden dzień na nieoglądaniu kolejnego wraku w stanie bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 witam <bmw_2> jak by co to czekamy! na udzielenie pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 witam bmw_beer <bmw_2> no to trafiłeś w dobre miejsce powodzenia z szukaniem auta bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Hej, witamy przyszłego właściciela <bmw> Gratuluje odpowiedniego nakierunkowania po Oplach :mrgreen: E39 Touring to zupełnie inne auto niż E38 :wink: Do kombiaka włożysz dłuższe rzeczy, a "siódema" to auto z najwyższej półki. Rozumiem, że skoro myślisz o tych konkretnych modelach, to kasa to nie problem. O awaryjności powinieneś pogadac z gizbernem (o E39 Touring) i olejusem (o E38) <bmw_2> Zresztą użytkowników E38 na forum jest kilku :wink: Rejon 30km dookoła wrocka to dośc zawęża rejon poszukiwań auta :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewior Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ople to tandeta, ale ładna i tania tandeta. Sam nie wiem co mnie pokusiło żeby to kupić Omegę kupiłem w idealnym stanie, prawdziwie bezwypadkowe, po 2 latach popsuło się w nim prawie wszystko. lampy, zamki, spryskiwacze, klamki, duperele silnika , zawieszenia, skrzynia biegów,turbosprężarka,pompa, przełączniki elektryczne. etc... sprzedałem wrak z połową niedziałających podzespołów. nigdy więcej opla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witamy na forum <bmw_2> .nie oszczedzaj czasu na dokladne sprawdzenie(serwis,dobry warsztat)-oszczedzisz sobie ww.klopotow. <bmw> to b.solidne wozy ale ze wzgledu na silniki i zawieszenie sa czesto zakatowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam! Szkoda,że tak daleko do Wrocka mieszkam,bo chętnie pomógłbym w ocenie czy auto było bite,czy nie. Maluję auta,więc znam się na tym. W każdym razie jakbyś wybierał się oglądać jakąś bunie w moich stronach to wal jak w dym. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 witam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 witam na forum <bmw_2> powodzenia w poszukiwaniach <bmw> pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 witam <bmw_2> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 rowniez witam , i zycze powodzenia w szukaniu bawarki bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi