Gość Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jako że jestem nowy w waszych szeregach bardzo serdecznie wszystkich ściskam. <bmw_2> Mam nadzieję że już niedługo będziemy mogli się przywitać osobiście gdyż zamierzam uczestniczyć w urodzinach klubu. Długo szukałem klubu do którego należą ludzie z honorem, a dzięki koledze Michałowi (gorące pozdrowienia dla niego) wydaje mi się że w końcu trafiłem. Jako że jestem już żonaty i mam dziecko należę do ludzi ustatkowanych, którzy nie trawią szpanu zwłaszcza w BMW. Jest to autko, które powinno krzepić kulturę na drogach a nie chamstwo. Hejka wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Witam! Też byłem szczęśliwym posiadaczem 520i,teraz przesiadłem się chwilowo na 320. Po zimie zamierzam wrócić do piątki. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja posiadam moją 5-kę już ponad 3 lata. Jest bardzo wdzięcznym autkiem. Zastanawiałem i nadal zastanawiam się nad 7-ką, ale do tego trzeba mieć trochę pieniążków. A ja jeszcze mam czas na zmianę autka. HEEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 hej witam <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 witam i pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki100 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 <bmw_2> witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 hello witam kolejnego forumowicza bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 czołem <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 witaj w szeregach forumowiczów <bmw_2> pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Siemaneczko !! <bmw_2> Witamy kolejnego krzewiciela kultury na polskich drogach bmw_beer Oby było nas jak najwięcej <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 witam piateczke <bmw_3> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 bazylfox, kolego niestety nadeszły takie czasy że wszystkich nas posiadaczy wspaniałych AUTEK BMW traktują JEDNAKOWO (to znaczy jak wariatów) dlatego swoim przykładem musimy przekonać ludzi do siebie. nie na siłe tylko dobrym przykładem. Gorąco pozdrawiam. HEEJ !! [ Dodano: 9 Październik 07, 20:27 ] wera, witam bardzo serdecznie koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 strzałka <bmw_2> też już jestem ustatkowany żona, córa 5 lat, drugie bobo w drodze :lol: a bunie kupiłem dla żonki ale niestety dla niej :lol: oddałem jej autko rodzinne (fabie kombi) a sam zawłądnołem 316 :lol: - podobno przeżywam drugą młodośc (określenie żonki :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam krzewiciela normalnosci na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 BatonMW, Witam cię bardzo serdecznie. Powiem ci że trochę miałem okazji pojeździć po naszych polskich drogach i to czego najbardziej nam brakuje to nie dobrych dróg tylko kultury jazdy. Później można by było zająć się drogami, ale najpierw trzeba zająć się sobą. Mam w swoim autku od niedawna CB (bardzo chciałem mieć CB) i powiem ci że to co słyszę jak Koledzy się wysławiają to czasami uszy więdną, a przecież dużo ludzi jeździ z dziećmi. Jak potem dziećku wytłumaczyć co znaczą te wszystkie słowa?? :twisted: Gdyby kierowcy byli bardziej kulturalni to i wypadków byłoby mniej i o wiele przyjemniej by się jeździło mimo opłakanego stanu dróg. Ale się rozpisałem. OK nie truję już więcej. Gorące pozdrowionka. HEEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Rowniez witam bmw_beer i popieram normalnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi