rumunm5 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 witam zdziwila mnie jedna zecz natomiast urzadzenie na kokpicie a dokladnie w kratce gornego nawiewu ten duzy srodkowy w mojej bmw e34 co to moze byc do czego to sluzy ?? od strony wewnetrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 z tego co sie orientuje to tam znajduje sie pokretło od zamykania nawiewu! a moze jeszcze jakas czujka od pilota! centralnego,alarm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 wyglada jak podczerwien ale niewiem pokretlo jest z boku od gory to jest takie czerwone oczko centralny zamek i alarm sterowany jest z innej centralki to jest jakas oryginalna czujka jakies urzadzenie od tylu podpieta jest taka mala kosteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 widziałem juz to w jakis buniach ale nie wnikałem do czego to słuzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 To czujnik temperatury wewnętrznej współpracujący z klimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 wielkie dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 to nie jest zaden czujnik temp. tylko odbiornik podczerwieni i znajduje sie tam dioda od fabrycznego alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dokładnie , u mnie też to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 gdy fabryczny alarm się uzbraja ta dioda świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi