DanoSS Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam wszystkich !! pośiadam Bmw e30 320 coupe ..mam nadzieje ze przygarniecie młodego pod swoje śmIGła ...fotki dodam niebawem Pozdrawiam mOjego KUzYnala !!! TOMSKI e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 no takiej bmk-i nie mam ale wietam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 witam witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 siemanko <bmw> bmw_beer only <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 siemasz <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 strzałka <bmw_1> <bmw_2> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No witamy,witamy! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam i ja-dbaj o to auto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 siemanko <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Siemaneczko!! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehr Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Wittttam wszystkich kolegów maniaków BARBAREK,też ją posiadam,jest to czwarta z kolei,tak że troszeczkę poznałem tą markę i następne autko też będzie BMW,z tym że po 1999r i chyba e39 nie wiem czy diesel to dobry wybór :?: zastanawiam się :roll: .Obecnie jeżdzę e36 1.8 touring(fabrycznyM-pakiet)na felach z Bmw 2005r 17 cali,mam tam trochę skóry,klimatronic,ściemniające lusterka,podgrzewane siedzenia,podłokietnik,oczywiście czarną podsufikę,sportową kierkę, jutro postaram się wrzucić zdjęcia Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Siemanko <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 siemano bmw_beer <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Również witam bardzo serdecznie, choc sama jestem tu od niedawna, ale już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 nawet milosc do happy_bmw jest rodzinna... witam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 tak, zgadza się miłość do <bmw> przechodzi z pokolenia na pokolenie. I to jest fajne ! <bmw_3> :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witam witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwet Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi