Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Ale jaja, normalnie się ślizgali na Osobowicach i nic nie powiedzieli Jak widać Maxbimmer nie tylko we Wrocławiu się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ale to tylko z osobowic zdjęcia? ja już nie mogę się doczekać śmiegu i zimy :mrgreen: Od razu prośba - jak ktoś ma namiary na większy placyk bez słupów to poproszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 :shock: jeszcze jeden klub o tej samej nazwie :!: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 nawet barwy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dla ścisłości :Filmik nie powstał w Polsce :wink: Klub Maxbimmer powstał w USA w 2001 roku. GENERAL CONTACT email: info@maxbimmer.com fax: 905.272.7212 mailing: Maxbimmer P.O. box # 43107 Mississauga, Ontario L5B-4A7 PS. Więcej info na www.maxbimmer.com Pozdr. tak dla scislosci bazyl to Ontario lezy w kanadzie nie w USA: Ontario – prowincja Kanady. Ontario jest najludniejszą i najprężniejszą ekonomicznie częścią Kanady. W granicach Ontario znajduje się stolica Kanady Ottawa, największe miasto Kanady Toronto, a także największa aglomeracja miejska tzw. Golden Horseshoe. W 1855 roku stacjonujący tam żołnierze angielskiej armii wymyślili hokej na lodzie. szukaj głebiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 z Ontario to rzeczywiście nawet nie pomyślalem :oops: - ale kontynent sie zgadza <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 poza tym byla o tym mowa na pierwszym klubowym roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Już nie udawaj, że pamiętasz roczek w Zawoni :lol: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Już nie udawaj, że pamiętasz roczek w Zawoni :lol: W każdym razie zamysł początkowy był taki, że chciałem podzielić się filmikiem znalezionym w sieci, a nie wnikaniem w genezę klubu (ani tego z Ameryki Północnej, ani tego z Dolnośląskiego, ani nawet tego z Niemiec) Pozdr. Hyhy odkryłes ameryke w kanadzie ?? :lol: :lol: :lol: W niemczech nie ma takiego klubu wiec skad Ci sie wzieły te dojczlandy to nie kumam :lol: Sam sobie zaprzeczasz skoro Twoim celem było podzielenie się filmikiem znalezionym w sieci to moze trzeba bylo go wrzucic tutaj http://www.forum.maxbimmer.pl/topics6/smieszne-i-ciekawe-filmiki-nie-tylko-z-bmw-vt4478.htm nawet Nibiru o tym pisał ze jak cos to zeby tam wrzucac filmy :lol: a nie zakładac jakis temat w tytule ktorego nie ma nic o tym co to za filmik tylko jakies zagadki przyrodnicze o niemcach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Z geografii nigdy dobry nie byłem, ale to że Kanada leży w Ameryce Północnej wiem na pewno 8) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Jak dzieci w piaskownicy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Oj już dobrze - uniosłem się Przepraszam :mrgreen: <bmw_2> Na przysłośc ograniczę się do wklejenia linka do odpowiedniego działu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Oj już dobrze - uniosłem się Przepraszam :mrgreen: <bmw_2> Na przysłośc ograniczę się do wklejenia linka do odpowiedniego działu bmw_beer tak, tak , weż się obraź jeszcze na ojca dyrektora ................ :mrgreen: :mrgreen: sami nie tykalscy k.... jego mać :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ależ skąd - obrażanie mi nie w głowie <bmw_2> bmw_beer PS. Ja to spokojny z natury jestem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi