Enado Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Witam Was forumowicze i maniacy BMW! Mam następujące pytanie. Przesiadłem sie z e36 lim do e46 coupe i mam wrażenie jakby inżynierowie przy projektowaniu pozycji siedzenia w e46 spaprali poprostu robote. Siedzi się tam jak w ciężarówce. Na porównanie w e36 siedzi się dużo niżej. I moje pytanie polega na tym, czy wie ktoś jak można jeszcze bardziej obniżyć siedzenia (przednie). W obydwu autach są sportowe siedzenia z elektrycznym sterowaniem. Proszę o jaknajszybszą odpowiedź bo obecnie mógłbym sie tak samo przesiąść do autosanu. Siedzi się poprostu chu***wo. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Czy aby napewno rozpracowales regulacje siedzen? Powiem ci zabawna historie jaka sie mi przydazyla po kupnie e39 z elektrycznym sterowaniem siedzen.Otoz siedzialem jak w autosanie a wysiadajac wadzilem kolanem o kierownice.Pewnego dnia uczylem moja zonke jezdzic wiec zajmujac fotel pasazera wpadlem do niego jak sliwka w kompot.Spytalem zony "jak ty kurnia ustawilas ten fotel ze jest nizej niz moj.." na to ona odparla.." ten guziczek musil nacisnac w dol..."Rozbroilo mnie to totalnie i po 4 miesiacach jazdy autobusem wkoncu siedze wygodnie. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enado Opublikowano 18 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 To by było zbyt łatwe i piękne by mogło być prawdziwe. Sprawdzilem wszystkie z mozliwych opcji ustawiania fotela... i blizej... i oparcie dalej... wte i z powrotem. Wiadome jest ze w coupe dach jest nizej niz w lim czy nawet kompaktach. nie wiem jak to jest w e36 coupe, dach jest na pewno nizej, ale moze za to fotel bardziej siada. Wszystko jest ok, wkreca sie super na obroty, hamulce to ma poprostu jak z bajki, plomby wpadaja do gardla jak depne i w druga strone jak hamuje. Ale to siedzenie jest do bani, tak mnie to denerwuje..... w e36 siedzi sie fantastycznie, zaje****ie jednym slowem w porownaniu do tego autosanu . Jak nic sie nie da z tym zrobic, to ja go sprzedaje. dzieki za odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi