Koniu Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Witam !! Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie szukać przyczyny braku świateł stopu ??!! Sprawdziłem żarówki ok ! Bezpiecznik ok ! Włącznik pod pedałem też niby działa to nie wiem już sam jak to sprawdzić !! Proszę o porady bo jak na razie jak hamuje muszę włączać tylne światła przeciwmgłowe !! pomocy !! POZDRAWIAM BMW 4 Life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 "sprawdzilem zarowki" - to znaczy co? wsadziles inne?? czy zobaczyles ze te (na oko) sa cale?? Jesli nie wsadzales innej, nowej to sprobuj tak zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 zciagnij kable z czujnika i złącz je razem! jezeli bedzie stop to znaczy cze czujnik uwalony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 witam po pierwsze wymień żarówki na nowe jak to nic nieda to sprawdz kable a potem tylo czujnik... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 u mnie tez tak bylo, ze jak sie nameczylem z wyjeciem czujnika to sie okazalo, ze nagle zaczal dzialac, zamontowalem go spowrotem, po czym nastepnego dnia znowu padl... po wymianie spokoj (koszt kolo 25pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu Opublikowano 16 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 jak kupiłem ete to był czujnik walnięty i raz były światła raz nie wymieniłem i było gitara aż do dzisiejszego dnia nie wiem ocb ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 sprawdz czujnik raz jeszcze. Moze na kablach tez mozesz miec zwarcie. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi