krzysiu1103 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 mam na imie krzysiek jestem z bolesławca. niedawno stalem sie posiadaczem E30 Coupe 1.8i , jest to moja druga BMKA. auto kupilem we wrocku i byla ponoc kogos z forum:) <bmw_1> pozdro bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 8) siemasz <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 <bmw_2> Witam-jak od kogoś z forum to musi być dobra(mam taką nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 witam rowniez <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu1103 Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 hymm tez mam taką nadzieje ze nie byla katowana. ale jak narazie sprawuje sie bez zarzutu <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam! Ja też mam drugą bmke i szykuję sie na trzecią :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 witam i pozdrawiam :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwet Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Siemaneczko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi