MARCO Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam serdecznie postanowilem napisać bo moze ktoś wie gdzie moge znalesć jakeś mapki do sonyaka? Jest to dosć nowy model i mam problemy z odnalezieniem czegoś w sieci. Mam do niego antene gps nawet mi chodzi ale nie chce zeby to smigalo przez internet. Na obecną chwilę ciezko to kosztuje bo net z komorki drogi hehe. Pozdrawiam i jak macie jakieś informacje to z gory dziekuje. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Kolego jak nie masz ODBIORNIK GPS BLUETOOTH, no nici z darmowej nawigacji niestety, no chyba ze cos przeoczyłem czytając na tema tego telefonu i ma wbudowany odbiornik GPS, ale poczytaj sobie tutaj na temat GPS, jak jest to java a nie symbian to powinno zadziałać http://www.k800i.pl/viewforum.php?f=63&sid=d4d5db67b191e4ba174ca71bced1d4f0 Pozdrawiam. [ Dodano: 1 Listopad 07, 10:01 ] ale twój telefon ma system operacyjny symbian wiec poszukaj na jakis forach dotyczących noki z tym oprogramowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam poownie. Moj telefon ma system symbian. Mam do niego oczywiście antene gps. Mam nadzieje ze ktś bedzie dysponował czymś do niego. Pozdrawiam i z gory wielkie dzieki. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 no tomtom jest ale pewnie juz za pozno na pomoc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zietar Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Poszukaj tutaj http://se-center.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo1986 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 zietar, skond mozna pobrac ten obrazek bmw mercedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 zietar, skond mozna pobrac ten obrazek bmw mercedes kliknij na niego prawym klawiszem myszki - zapisz obraz jako .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-mapy/204152-rapidshare-garmin-mobile-10-xt-nawigacja.html sprobuj to albo poszukaj cos o garminie albo nokia maps. mi smiga na 6650 nokii bez zarzutów. (wbudowany gps) troche zabawy jest ale warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dajcie spokoj z tym kombinowaniem. Najlepsze co odpaliłem na symbianie to garmin xt. Jak poszukasz to znajdziesz komplet z mapami europy. Spędziłem kupe czasu ale postawiłem go w końcu bezboleśnie na N95 z symbianem. Tom tom instaluje "kraka" ktory powoduje ze z wewnetrznym GPSem telefon gada przez bluetooth - chyba nie musze mowic jak to wplywa na baterie. Garmin - jeśli instalujesz jedna mape polski to wgrywasz IMG i masz mapę. Jesli chcesz kawalki europy, to musisz zainstalowac garmin map costam i wybrac mapy ktore chcesz miec na phonie. Teraz te mapy sie importuja do jednego pliku img prosto na telefon. Jesli chodzi o dokladnosc itp to garmin mnie powalił. Jakbyś miał pytania szczegołowe wal na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 oczywiscie ,garmin najlepszy ale nie jest kompatybilny z s60v.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ostatnio zainstalowalem garmina na N95, tylko mecze sie z odblokowaniem map pojawil sie rowniez inny ciekawy programik SysGic korzystający z map TeleAtlasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 dzisiaj konfigurowalem tacie sygnica jak bede w domu to podrzuce link, sygnic mi dziala ale nie wyszukuje niektorych miejscowosci niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelton1985 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 CZeść mam P1 i zainstolawanego Tom Toma 6 Pierwsza sprwa potrzebny jest zew moduł GPS, albo Wayfander dołączony zawsze do telefou albo Pentagram do kupienia w Electro World Kolajna sprawa to system na którym śmiga P1, to nie jest Symbian tylko ,,Uiq 3,, każda ściągnięta z sieci navigacja, Tom Tom,Garmin czy itp musi być dostosowana do Uiq 3 a nie pod Symbiana Osobiście śmigam na Tom Tom 6 i jest ok, największe pokrycie Map Polski ma Garmin ja swojego Tom TOma ściągałem z jakiegoś forum na temat Sony Ericson Pozdro, w raze pytań i problemów służę radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi