BMWE Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 mam silniczek m40 1.6 i przy maksymalnym wykorzystywaniu obrotów silnika pod sam koniec obrotomierza przed odcięciem zapłonu zaczyna iść brązowoczarny dym jak z diesla... Wiem wiem... czasem widuje się przy maksymalnych obrotach dymek z rury i ogień ale u mnie naprawdę jest go sporo i zlekka zakapca paliwem takie mam wrażenie.... poradźcie: świece, przewody czy co???? troszkę zaczął nierówno pracować na wolnych obrotach może świece wymagają reanimacji albo przewody mają jakieś przebicia... zbiera się równo do odcięcia zapłonu tylko ten dymek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 nie szukaj dziury w całym , oba moje auta przy takich obrotach puszczaja czarny dym , gorzej gdyby dymił na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 no może i masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Nawet nowe auto jak depniesz mocniej to przydymi z rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 przy takihc obrotach paliwo chyba juz sie nie spala w calosci cylindrze tylko w wydechu i dlatego kopci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 nie jeden by chcial miec w m40 odcinke przy ponad 6 tys he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi