DavMc Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam!!! Wie ktoś może jak odróżnić w E30 od siebie te dwa motory M40 B16 i B18??? Bo z wierzchu są praktycznie identyczne... Za 2 dni jade obejrzeć Właśnie E30 318i M40B18 i chce miec pewność, że to właśnie ten morotek... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf141 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Chcesz to przesle ci zdjecie na meil mam 1,8i i robilem testy silnika (potrzebne byly do rejestracji) Sprawdzone udowodnione e30 1.8i m40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 mi się wydaje ,że nie da się odróżnić na 1 rzut oka z tego co mi wiadomo to pratycznie różnią się skokiem tłoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Tak na pierwszy i drugi rzut oka to raczej watpie zebys odróznił , elementem który je odróżnia to kolektor dolotowy (nie wiem czy na oko widac róznice) ale na pewno od spodu kolektora jest wytłoczone oznaczenia dla jakiej pojemnosci został wyprodukowany. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi