Utasz Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam wszystkich ostatnio zakupiłem do bmw e-34 skórzane fotele przód i kanape do tyłu, foteliki z przodu są pogrzewane, przyciski do podgrzewania są przy fotelach z boku, pod fotelem są swie kostki przy jednej są dwa kabelki, przy drugiej są cztery tak samo jest w drugim foteliku. Moje pytanie czy ktoś wie jak to podłączyć żeby hulało z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Koles ma w Oplu Asconie podgrzewane fotele i moze tam wyglada to na tej samej zasadzie i tak samo dziala . Jak cos to moge ci dac namiar na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utasz Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 jeśli możesz to podaj na pw dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 u mnie jest kostka pod fotelem własciwie to pod dwoma, muszą być wpiete jest też pod guzikami taki styk(przynajmniej u mnie) i te kable idą sobie pod podłagą do akumulatora, zobacz czy masz podłaczone przy aku, bo fotele działają tak "bezposrednio" z akumulatora, mozna grzac nawet jak kluczyk jest wyciagniety. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 u mnie jest kostka pod fotelem własciwie to pod dwoma, muszą być wpiete jest też pod guzikami taki styk(przynajmniej u mnie) i te kable idą sobie pod podłagą do akumulatora,zobacz czy masz podłaczone przy aku, bo fotele działają tak "bezposrednio" z akumulatora, mozna grzac nawet jak kluczyk jest wyciagniety. Pozdro. No u mnie jest tak samo "bezposrednio" ma to swoje plusy ale jeszcze wieksze minusy bo mozna zostawic ogrzewanie , juz 2 razy przypadkiem tak mi sie zdarzyło i akumulatorek sie troche zmęczył :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utasz Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 witam przy próbie podłączenia tej kostki co są w niej dwa kabelki bezpośrednio do aku ni hu hu nie hulaja podejrzewam że któreś z tej drugiej kostki tylko tam są cztery i nie wiem które a boje się żeby się coś nie spaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 a wiece ze podgrzewane fotele zle wplywaja na "strefe jądrową" :?: wiec panowie nie przegrzewajcie .... pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 a wiece ze podgrzewane fotele zle wplywaja na "strefe jądrową" :?: wiec panowie nie przegrzewajcie .... pozdro :mrgreen: bueheheheheheheh, ale niestety to PRAWDA :!: :!: :!: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 no dzieki za ostrzezenie :wink: dobrze ze tylko ze 2razy z tego korzystałem ale NA SZCZĘSCIE mam uskzodzony guzik od fotela kierowcy wiec aktualnie nie grzeje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi